lördag 2 augusti 2014

Igår kom då dagen

D, dagen för husvisningen...

Hela dagen innan kan avrundas till ngr få utvalda ord: ganska mycket stress och avslutades med att tjuvrusa till bussen. 

Vi åkte till Gnesta och alla som känner oss vet ju vad vi tycker om bostadsområden... Och det är verkligen ett bostadsområde-som tur är, är det bra avdelat mot grannar och baksidan är mot skogen. 

Eftersom mäklaren hade glömt nycklarna så fick vi lite tid att titta extra på trädgården och den har ett behov av att rensas, slängas bort, klippas ner, grävas upp och ännu mer MEN det finns plats för en lekstuga, vi kan kompostera med trollungarna och den är in sutturäng. 

Väl inne höll jag en sval sida mot mäklaren; -väldigt mycket att göra,-behöver elen bytas ut direkt, -jaha heltäckningsmatta på heltäckningsmattan

I huvudet rusade miljoner tankar fram(fler än en vanlig dag) färg, form, mattor, känner jag ngn elektriker, mattläggare, snickare, måste man fixa allt direkt, hur är taket, orkar vi, besiktningsman var får man tag i en sån, barnen kan leka i trädgården, garage åh vad bra att ha...

Så nu står vi lite still hemma och funderar... Möjligheter, krav, tvång, frivillighet

Jag vill ha DET huset❤️

Inga kommentarer: